ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Περισσότεροι από 20 ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ σας περιμένουν να τους εξερευνήσετε. Τουλάχιστον 5 σε απόσταση μικρότερη των 10 λεπτών από το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη που ελλιμενίζεται το σκάφος μας.

Κλειστοί κόλποι, ύφαλοι και ξέρες, σπηλιές, ναυάγια αλλά και τοίχοι γεμάτοι υποβρύχια ζωή και ομορφιές. Κάθε ΚΑΤΑΔΥΣΗ, οργανώνεται σε διαφορετικό μέρος έτσι ώστε ποτέ να μην βαρεθείτε.

Βαθιές ως πολύ βαθιές, νυχτερινές, αλλά και παρασυρόμενες, όπως επίσης ήρεμες ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ σε κλειστούς κόλπους μακριά από ρεύματα, σε μέρη γεμάτα ζωή. Τοπία μοναδικά και κρυστάλλινα νερά καλούν τους φίλους της θάλασσας σε μια ατέλειωτη απολαυστική περιπέτεια.

Δεν είστε δύτες;
Παρακολουθήστε κάποιο από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ των διεθνών εκπαιδευτικών οργανισμών και ξεκινήστε τις καταδυτικές σας περιπέτειες μαζί μας.

Όλα τα προγράμματα και μαθήματα γίνονται στο πολύ ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματός μας, με την άνετη αίθουσα διδασκαλίας, αλλά και τη βεράντα μας το καλοκαίρι με τη μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο το Aqua Team ξέρει να προσφέρει. Για τα μαθήματα στο νερό έχουν επιλεγεί μοναδικής ομορφιάς ήσυχα μέρη με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση όπως η παραλία του άγιου Σπυρίδωνα και η Ερωτοσπηλιά, αλλά και μέρη προσβάσιμα με σκάφος.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Με τα προγράμματα Try Scuba και Discover Scuba Diving οι φίλοι της θάλασσας μπορούν να απολαύσουν μοναδικές ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΕΣ εμπειρίες.

Για τα προγράμματα Try Scuba και Discover Scuba Diving, δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία και μπορείτε μέσα σε 1 ώρα περίπου να απολαύσετε με ασφάλεια τον υπέροχο υποβρύχιο κόσμο.
Οι μικροί μας φίλοι 8 – 10 ετών μπορούν να γίνουν δύτες Bubblemaker και πρωτοπόροι εξερευνητές των βυθών μας.

Η σχολή μας προσφέρει πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για δύτες ψυχαγωγίας ξεκινώντας από το πρώτο πτυχίο για συνοδευόμενους δύτες SCUBA DIVER και τα πτυχία Αυτόνομων Δυτών:
Από Open Water Diver ως και Master Scuba Diver και ένα πλήθος ειδικοτήτων.

Για αυτούς που σκέφτονται την ΚΑΤΑΔΥΣΗ πιο σοβαρά, ή σαν ένα τομέα που θα ήθελαν να ασχοληθούν επαγγελματικά, προσφέρουμε τα μαθήματα βοηθών εκπαιδευτή Divemaster, Assistant Instructor και Instructor – Εκπαιδευτών – Ψυχαγωγικής και Τεχνικής Κατάδυσης.
Παράλληλα διδάσκονται και μαθήματα πρώτων βοηθειών με σύγχρονα προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών, ως και το επίπεδο του εκπαιδευτή Α’ βοηθειών, CPR και παροχής Οξυγόνου.

Η σχολή μας είναι επίσης η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που εκπαιδεύει άτομα με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με το πρόγραμμα της DDI και άτομα χωρίς αναπηρία για βοηθούς επιφανείας ως και συνοδούς αναπήρων δυτών, αλλά και επαγγελματιών που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν στο χώρο των ΑΜΕΑ.

Οι πιο απαιτητικοί μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ με ανοικτό αλλά και κλειστό κύκλωμα Rebreather CCR.

Κατόπιν συμφωνίας οργανώνουμε για εσάς τεχνικών μορφών ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ με αποσυμπιέσεις και χρήση μικτών αερίων.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα Μαθήματα.