Καταδυτικό Κέντρο

Καταδυτικό Κέντρο

Σε μας όλα είναι πιο εύκολα.

Ο χώρος μας μεγάλος, άνετος και καθαρός. Η βεράντα μας και το μεγάλο τραπέζι μας με τους πάγκους και ο αναπαυτικός καναπές του καταστήματος, θα προσφέρουν στην ξεκούρασή σας.
Εδώ μπορείτε να περάσετε όμορφα πολλές ώρες της μέρας. Υπάρχει κοινόχρηστη κουζίνα μας με άφθονο κρύο και ζεστό νερό και ευκολίες για καφέ, τσάι και ψυγείο.

Ο χώρος σκιερός, δροσερός και απάνεμος. Απολαύστε τον καφέ σας ή το αναψυκτικό σας μαζί μας, ή χαλαρώστε με ένα βιβλίο ανάμεσα στις ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ.
Τουαλέτες και ντους διαθέσιμα όλη την ημέρα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία ρουχισμού και αξεσουάρ στα χρώματα του καλοκαιριού.
Διατίθεται επίσης μεγάλη ποικιλία ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΩΝ ειδών σε άριστες τιμές.

Για τους δύτες φίλους μας δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν καλύτερο.
Μεγάλοι και άφθονοι, καθαροί αποθηκευτικοί χώροι. Ειδικές προσωπικές κρεμάστρες για τον εξοπλισμό, και ευάερος χώρος για τα βρεγμένα.

Χώρος service για επιδιόρθωση προβλημάτων και καλή μουσική.
Δεν θα πρέπει εδώ να παραληφθούν οι ξεχωριστές δεξαμενές καθαρού νερού για τα διαφορετικά είδη εξοπλισμού, τα ειδικά καλαθάκια για το στράγγισμα των μικροπραγμάτων και ο μεγάλος ευάερος και σκιερός χώρος για τις στολές και τα BCDs.

Σε όλα αυτά θα πρέπει τέλος να προσθέσουμε και το ότι δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε ποτέ τίποτα. Αν ακόμη θέλουμε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε καν με το εξοπλισμό μας. Αυτός θα είναι πάντα εκεί πριν την ΚΑΤΑΔΥΣΗ μας και το βράδυ θα βρίσκεται καθαρός σωστά αποθηκευμένος.